corner left-topcorner right-top
discover
krushevo
nature            culture            adventure
corner left-bottomcorner right-bottom

Грешка

Please download the CEGCore framework from www.chronoengine.com then install it using the 'Extensions Manager'

Крушево - луѓе, традиција, авантури 

 

Почитувани посетители, 

 

Додека ја разгледувате нашата веб страница, ќе откриете дека Крушево е навистина уникатен македонски град, со извонредни културно и историско наследство и локална заедница, место кое нуди импресивни можности за авантуристичко патување. 

 

Ние сме горди да Ви претставиме активни одмори во околината на Крушево, во комбинација со исклучителни истражувачки патувања кои ќе ви ги откријат некои од последните преостанати занаети во овој град и кулинарски традиции, сето ова помешано со запознавање со локалното население во Крушево, членовите на заедниците од различно етничко потекло, кои коегзистираат тука со векови. Живописната градска архитектура и прекрасните селски пејзажи во непосредна близина на Крушево даваат совршен баланс помеѓу забавата и авантурата за време на вашиот престој во овој шармантен град. 

 

Ја сакаме оваа област и сакаме да ја споделиме нашата фасцинација со вас. Дојде во посета на Крушево која ќе ви донесе убави животни спомени! 

 

Добредојдовте во Крушево! 

 

Вашиот discoverkrushevo.com тим

explore the

hidden beauty

Овој сајт е овозможен со поддршка од американскиот народ, преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). 

Содржините се единствена одговорност на авторите и не ги одразуваат ставовите на УСАИД или Владата на САД.

 

Ищите где купить качественный глюкометр? Добро пожаловать в наш магазин! Широкий выбор товаров для больных диабетом.