Грешка

Please download the CEGCore framework from www.chronoengine.com then install it using the 'Extensions Manager'

Крушево – етно град

“Крушево - етно град” е една од најголемите туристички атракции на Македонија. Фестивалот се одржува секое лето (Јули-Август), и ги слави традициите и обичаите на Крушево. 

повеќе

Параглајдинг шампионат

Крушево е познато како место кое ги има едни од најдобрите локации за параглајдинг во Европа, и место во кое се одржуваат бројни национални и меѓународни шампионати на секоја година. Од овие натпреварувања најпознат е “Илинденскиот куп”.

повеќе

Етно саем

Воодушевувајте се на вештите Крушевски занаетчии за време на Етно саемот на Крушево.

повеќе

Повеќе артикли...

Овој сајт е овозможен со поддршка од американскиот народ, преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). 

Содржините се единствена одговорност на авторите и не ги одразуваат ставовите на УСАИД или Владата на САД.

 

Ищите где купить качественный глюкометр? Добро пожаловать в наш магазин! Широкий выбор товаров для больных диабетом.