Geocaching авантури во Крушево

Геокешингот е активност во која се впуштаат огромен број на луѓе од целиот свет. Нашите геокешинг тури Ве предизвикуваат да го покажете Вашето познавање на локалните атракции низ возбудата и авантурата која ја нуди геокешингот.

Информации за турата

Должина: Еднодневна тура

Хотелско сместување: /

Превоз од аеродром: /

Водич: Нема

Големина на групи: Неограничена

Цена и вклучени трошоци

Цена по лице: Бесплатна активност

Вклучено во цената:

- Информации за геокешинг (Забелешка: Ве молиме контактирајте со хотел Монтана Палас: www.montanapalace.com за да добиете карти и координата)

Услуги со доплата:

- Патничко осигурување

- Оброци и дополнителни активности

- Изнајмување на ГПС уреди

Галерија

Овој сајт е овозможен со поддршка од американскиот народ, преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). 

Содржините се единствена одговорност на авторите и не ги одразуваат ставовите на УСАИД или Владата на САД.

 

Ищите где купить качественный глюкометр? Добро пожаловать в наш магазин! Широкий выбор товаров для больных диабетом.