Тандем параглајдинг

Небото над Крушево е полно со воздушни струења. Широките долини нудат повеќе места за сигурни и безбедни слетувања. Опкружено од сртови и ридови, Крушево нуди одлична инфраструктура за пристап до стартните места за полетувања,како и локации каде пилотите лесно можат да бидат соберени после подолги крос-кантри летови. Во Крушево сезонски работат неколку параглајдинг клубови и нудат тандем параглајдинг летови по пристапни цени.

Информации за турата

Времетраење: Еднодневна тура

Хотелско сместување: /

Трансфер од аеродром: /

Водич и опрема: Да

Големина на група: до 6 лица

Распоред

09:00 Поаѓање од хотелот, трансфер на стартната точка.

10:00 Насоки и совети од параглајдинг инструкторите

10:15 - 10:45 Лет (времетраењето варира од 15-30 минути, во зависност од локацијата и временските услови)

11:00 Враќање во хотелот

Цена и вклучени трошоци

Цена по лице: Ве молиме контактирајте со нас(цената зависи од големината на групата, видот на сместувањето и изборот на пансион).

Вклучено:

- Транспортирање/водич за параглајдинг и опрема

- Ручек

- 24-часовна подршка

Не е вклучено:

- Патничко осигурување

- Индивидуални трошоци

Галерија

Овој сајт е овозможен со поддршка од американскиот народ, преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). 

Содржините се единствена одговорност на авторите и не ги одразуваат ставовите на УСАИД или Владата на САД.

 

Ищите где купить качественный глюкометр? Добро пожаловать в наш магазин! Широкий выбор товаров для больных диабетом.