Грешка

Please download the CEGCore framework from www.chronoengine.com then install it using the 'Extensions Manager'

Изнајмување автомобили

Застава 750 "Фичо"

Застава 750 (или популарно наречен "Фичо") беше легендарниот автомобил направен од страна на српската фабрика за автомобили Завод Црвена Застава во Крагуевац. Тоа беше една верзија на Фиат 600 направена под лиценца, од 1965 до 1985. Може слободнода се каже дека „Фичо“ беше најпопуларниот автомобил некогаш управуван на патиштата на Југословенска Македонија. 

Застава 101

Застава 101 е широко познат по својот прекар "Стојадин". Застава во крајот на 2007 година  процени дека Скала 55 беше втор најпристапен автомобил во светот во тоа време. Поради својата практичност и стабилноста, и благодарение во голем дел на својата ниска цена, Скала 55 продолжи да се продава добро во Србија до крајот на производството во 2008 година. 1.273.532 вакви автомобили биле произведени од 1971 година.

 

Југо 

Во средината на седумдесеттите години, менаџментот на Застава одлучи да развие нов модел, основан на ФИАТ моторот. Тој беше стилизиран од Застава, со помош на инженерите на ФИАТ. Автомобилот требаше да се нарече Застава 102, но подоцна во 1981 беше презентиран како Југо 45. Ќе го имате задоволството да возите на Југо во убавата природа на Македонија. 

 

Ве молиме да прашате за цените (зависат од вашата локација и времетраењето на изнајмување). 

Овој сајт е овозможен со поддршка од американскиот народ, преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). 

Содржините се единствена одговорност на авторите и не ги одразуваат ставовите на УСАИД или Владата на САД.

 

Ищите где купить качественный глюкометр? Добро пожаловать в наш магазин! Широкий выбор товаров для больных диабетом.