Грешка

Please download the CEGCore framework from www.chronoengine.com then install it using the 'Extensions Manager'

Јавни сервиси во Крушево

Општина Крушево 

Одделенија: Канцеларијата на градоначалникот, инвестиции, туризам, набавки 

Веб-страница: www.krusevo.gov.mk

Телефон: +38948477061 

Полиција 

Телефон: 192 

Брза помош 

Телефон: 194 

Пожарна 

Телефон: 193

 

Овој сајт е овозможен со поддршка од американскиот народ, преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). 

Содржините се единствена одговорност на авторите и не ги одразуваат ставовите на УСАИД или Владата на САД.

 

Ищите где купить качественный глюкометр? Добро пожаловать в наш магазин! Широкий выбор товаров для больных диабетом.