Грешка

Please download the CEGCore framework from www.chronoengine.com then install it using the 'Extensions Manager'

Наши водичи

Златко - тандем параглајдинг пилот / инструктор

Роден е во Прилеп, а по професија е наставник по физичко. Златко е еден од најискусните пилоти за параглајдерство во областа на Пелагонија, со повеќе од 21 години активно параглајдерство зад него. Тој е исто така претседател на клубот за екстремни спортови SKY RIDERS од Прилеп.

Контакт мобилен телефон: +38975272242

 

Никола - Водич за разгледување

Нашиот туристички водич Никола има диплома во туризмот. Тој е позитивен млад човек со извонредни знаења за културното наследство на Крушево, со шест години работно искуство како туристички водич. Тој е специјализиран во водењето на мали групи во Крушево и во поширокото подрачје на Пелагонија, па ако сте заинтересирани за добивање на детален увид во убавините на овој регион, осигурајте се да го најмите за вашата посета.

Контакт мобилен телефон: +38975455156

 

Иван - Водич за пешачење / планински велосипедизам 

Иван е страствен хајкер, бајкер и љубител на природата по потекло од Охрид. Од 2010 година тој е лиценциран туристички водич, специјализиран за пешачење и МТБ патувања, сертифициран од страна на Florian организацијата за прва помош во планински терен и е серртифициран MASHAV консултант за развој на селскиот туризам. За адреналинско доживување во природата на Крушево додека пешачите или возите велосипед, Иван е вистинскиот човек. 

Контакт мобилен телефон: +38975839208 

 

Забелешка: Повеќе водичи ќе бидат додадени наскоро.

 

Овој сајт е овозможен со поддршка од американскиот народ, преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). 

Содржините се единствена одговорност на авторите и не ги одразуваат ставовите на УСАИД или Владата на САД.

 

Ищите где купить качественный глюкометр? Добро пожаловать в наш магазин! Широкий выбор товаров для больных диабетом.